Карта сайту
Приватна зона


Новини

11 жовтня 2016 року відбувся майстер-клас з технології приготування суші для студентів КУТЕП та учнів Економіко-юридичного училища

Сфера ресторанного господарства сьогодні має безліч сегментів, в яких, в свою чергу, з'являються вузькоспрямовані фахівці. Наприклад, в закладах ресторанного господарства працюють кондитери, пекарі, сушисти. Сушист – це кухар, який спеціалізується на приготуванні суші.

В рамках проведення навчальної практики «Вступ до фаху» для студентів І курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», а також для учнів Економіко-юридичного училища КУТЕП робочої професії «Кухар» 11 жовтня відбувся майстер-клас з технології приготування суші. Майстер-клас провели представники мережі магазинів «Суші-wok»: заступник директора Яценко Сергій Володимирович, шеф-кухарі Плющ Іван та Новіков Олександр.

Суші – популярна в Україні страва, яка прийшла до нас з Японії.

Основу для приготування суші складають два основних інгредієнта – варений рис і сира риба. При цьому технологія приготування суші досить складна і включає в себе безліч операцій і додаткових компонентів.

В ході майстер-класу представники компанії ознайомили присутніх з основними стравами японської та паназіатської кухні, особливостями роботи сушиста. Особлива увага була приділена таким темам як важливість приготування страв у відповідності техніко-технологічних карток, дотримання правил особистої гігієни, правил використання продуктів (зберігання, обробка, розморожування).

Фахівці продемонстрували присутнім технологію приготування страв японської кухні на прикладі ролу Філадельфія та паназіатської кухні – китайської локшини.

Студенти дегустували приготовані страви, активно спілкувалися з гостями, задавали питання професійного спрямування. 

Інформацію підготовлено
к.п.н., доцентом, зав. практикою КУТЕП Земліною Ю.В.

ФОТОЗВІТ

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

Останні новини

Loading

календар подiй

18 квiтня 2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

RSS