Карта сайту
Приватна зона


Новини

КУТЕП взяв участь у роботі Матвєєвських цивілістичних читань

8 листопада 2016 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка на юридичному факультеті у серії щорічних наукових заходів, присвячених пам’яті Г.К. Матвєєва і проф. Ю.Г. Матвєєва відбулася міжнародна науково-практична конференція «Юридичні особи публічного права: участь у цивільному обороті (Матвєєвські цивілістичні читання)». Організаторами конференції були Національна Академія Правових Наук України, Асоціація цивілістів України і юридичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. За підсумками конференції було видано збірник матеріалів. Видання присвячене актуальним науковим проблема цивільного, сімейного та міжнародного приватного права.

Головуючими на пленарному засіданні були: доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри цивільного права Київського національного університету імені Тараса Шевченка, дійсний член (академік) Національної академії правових наук України Майданик Роман Андрійович та доктор юридичних наук, професор, кафедри цивільного права Київського національного університету імені Тараса Шевченка, дійсний член (академік), заслужений діяч науки і техніки України, Президент Асоціації цивілістів України Національної академії правових наук України Кузнєцова Наталія Семенівна.

В конференції взяла участь завідувач кафедри цивільного права та правового забезпечення туризму КУТЕП д.ю.н., доцент  Федорченко Наталія Володимирівна з виступом на пленарному засіданні на тему: «Держава та територіальні громади в зобов’язаннях з надання послуг». Загалом на пленарному засіданні було заслухано 14 доповідей. Після пленарного засідання обговорення продовжилося у форматі загальної дискусії за такими тематичними напрямами:

1. Юридична особа публічного права: загальні положення.

2. Правосуб’єктність юридичних осіб публічного права.

3. Участь держави у приватноправових відносинах.

4. Інші питання приватного права.

Цьогоріч у роботі Матвєєвських цивілістичних читань взяли участь 60 науковців з провідних цивілістичних центрів України.

ФОТОЗВІТ

 

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

Останні новини

Loading

календар подiй

3 травня 2024
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

RSS